Zondag
06-06-2021 12:00
Reacties: Oude binnenhavens tussen de hoogbouw van Rotterdam
provincie Zuid-Holland  vertrekpunt eindpunt Rotterdam Metro Maashaven (rondwandeling)  afstand 11 km  aantal deelnemers op dit moment 12
 
Reactie gerrit van u. (organisator / kaartlezer)  (06-06-2021)
Vandaag hebben we genoten van de wandeling door Rotterdam. Alle ingrediënten waren aanwezig, goed wandelweer, het imposante hotel New York, een lunchstop bij Fenix , met een mooi uitzicht over de maas, de Erasmusbrug, het maritiem buitenmuseum en andere kleine binnenhavens. Verder genoten we van mooie uitzichten over de Maas, binnenvaart schepen, razendsnelle watertaxi’s en ander vervoer over water. En niet te vergeten, de vele hoogbouw, die van Rotterdam een wereldstad maakten. De kubuswoningen en als eindpunt de oude binnenhaven, waar we de dag afsloten met een drankje. Kortom we hebben we genoten van onze wandeldag door Rotterdam. Ook wil ik Theo bedanken voor zijn kennis en leuke anekdotes over Rotterdam. Hartelijke groet, en ik hoop jullie op mijn volgende wandeling te mogen begroeten.
 
Reacties deelnemers
Iris E. (08-06-2021)
Bedankt Gerrit, voor de gezellige en goed uitgekozen wandeling.Wat ziet Rotterdam er gezellig en dynamisch uit in de zomerzon! Alle meeuwen lachten en de terrassen waren vol. Gelukkig vonden we nog een plaatsje! Tot volgende keer misschien. 
Jan L. (06-06-2021)
Hoi Gerrit, bedankt voor de leuke wandeling. Het bezoek aan de Eendracht was ook heel leuk. Ik zal ook de foto s nog plaatsen als ik ze geselecteerd heb. Mede wandelaars ook bedankt voor de gezellige zondagmiddag. Groetjes, Jan. 
Andre C. (06-06-2021)
Hallo Gerrit, inderdaad een prachtige wandeling. Zo’n levendige rivier door de stad is heel bijzonder. Je vergat nog de Eendracht te noemen. Bedankt voor de organisatie! Ik zal morgen nog even proberen foto’s te plaatsen. 
https://myalbum.com/album/89kdNvgDXMWm..


Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen