Zaterdag
20-11-2021 11:00
Reacties: Wolfhezer- en Doorwertsche heide
provincie Gelderland  vertrekpunt eindpunt NS Wolfheze (rondwandeling)  afstand 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Joke Van den B. (organisator / kaartlezer)  (20-11-2021)
En alweer een heerlijke wandeldag. Wat is het toch mooi in de bossen en op de heidevelden rond Wolfheze. We sloffen af en toe door een dik pak herfstbladeren (net als vroeger) en soms is het even zoeken naar het pad, maar het tempo zit er goed in. Fijne doorstappers vandaag en onderwijl wordt er heel wat afgekletst. Gelukkig niet alleen over corona, want er blijken ook nog andere onderwerpen te zijn. (Je zou het soms bijna vergeten.) We pauzeren op het bruggetje en later in de beeldentuin met koffie en voor sommigen wat lekkers erbij. Wie wil kan hier een toiletstop houden, alhoewel.....? Misschien is een boom in het bos toch handiger? Om drie uur zijn we weer rond na ruim 17 km. En voor wie het weten wil, ons gemiddelde tempo tijdens het wandelen was 5,1 km. Dank allemaal voor jullie aanwezigheid en graag tot ziens.
 
Reacties deelnemers
Josee T. (20-11-2021)
Joke, wat ben je toch een enthousiaste kaarlezer(es)!!! Het was een prachtige wandeling met een gezellig gezelschap. Iedereen bedankt en tot een volgende keer. 
Anna D. (20-11-2021)
Dag Joke bedankt voor het organiseren van deze prachtige afwisselende wandeling. Voor het eerst in de zomer gelopen en nu kunnen genieten van de prachtige herstkleuren Medewandelaars en Joke bedankt voor de gezellige dag.  

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen