Donderdag
18-11-2021 10:40
Reacties: Groen Gooise Meren
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Bussum-Zuid (rondwandeling)  afstand ca 17  aantal deelnemers op dit moment 7
 
Reactie Henriette B. (organisator / kaartlezer)  (18-11-2021)
Wat een heerlijke dag na al die grijze dagen. Een blauwe lucht bij de start. Zoals voorspeld kwam in de loop van de middag de bewolking maar toen waren we al weer bijna bij het station. De horeca was iets minder een succes. Gastvrijheid is soms ver te zoeken. Ik houd het er maar op dat de dame in kwestie onder hoge druk moest werken. Een klein minpuntje op een heerlijke dag. Ik hoop dat jullie genoten hebben van het groen in de gemeente Gooise Meren en vooral van de Vestingstad Naarden. Groet, Henriette
 
Reacties deelnemers
Nico S. (18-11-2021)
Merci Henriëtte voor het organiseren van deze gevarieerde wandeling en voor mij was het een kennismaking met de Groene Gooise Meren omdat het grootste gedeelte onbekend terrein was. Allen bedankt voor deze gezellige dag. Tot ziens bij ’n volgende wandeling. 
Marjan G. (18-11-2021)
Genieten vandaag na een paar sombere dagen, het past bij het jaargetijde, de dagen worden korter. Maar na 21 december gaan ze weer langer worden, dus kop op! het komt goed. Intussen wandelen we vrolijk voort, lekker buiten in de herfstige natuur. Henriette leidde ons rond door de gebieden van de gemeente Groen Gooise Meren, een afwisselende wandeling met mooie uitzichten en leuke kronkelpaadjes. Al met al een fijne dag in een mooi gebied, zoals te zien op de foto s van Gaby.  
Jeannette P. (18-11-2021)
Tja, wat kan ik nog toevoegen aan de teksten van de anderen. Het was een prachtige afwisselende wandeling en we hadden veel geluk met het weer. Gaby, wat een mooie foto’s heb je bijgevoegd. Het was een fijne wandeldag. Bedankt Henriette en medewandelaars. 
Gaby van de H. (18-11-2021)
Henriette, bedankt voor het organiseren van deze prachtige herfstwandeling. Wat een leuke afwisselende route. De foto`s zijn een mooie herinnering aan een gezellige wandeldag. Groetjes, Gaby 
https://myalbum.com/album/U2Y53a7aNDdY..

Gert ten B. (18-11-2021)
Nog maar net op weg door een oude wijk van Bussum werden we geconfronteerd met dreigend teksten, zoals:

Nee, dank U

Ik wil niks kopen

Ik stap niet over

Ik wil geen lid worden

Dus blijf van onze deurbel af

En als U toch aanbelt brengen wij U € 25,00 in rekening voor het gesprek.

Al denkend als dit de opmaat voor de rest van de dag is, wordt het wel leuk.

Nou het werd nog veel leuker. Henriette liet ons een aantal juweeltjes zien van Bussum, als ook van Naarden, waar we een horecastop hielden bij een beetje chagrijnige serveerster, die weigerde apart af te rekenen omdat ze geen tijd had, waarop één van de wandelaar dus maar afrekende met een heleboel klein geld, wat haar nog meer tijd kostte om te tellen.

Intussen hadden we allemaal al vele uren mogen genieten van een milde herfstzon die weldadig aanvoelde.

Jammer genoeg werd dat na de horeca minder en begon de hemel te dreigen, maar dat leidde uiteindeliik maar tot 2 spettertjes regen.

Wat dreigend begon was dus een hele leuke wandeldag met leuk gezelschap. Allen hartelijk dank voor het welslagen van deze mooie wandeldag en graag tot een volgende keer.

Vr. Gr. Gert 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen