Vrijdag
19-11-2021 10:15
Reacties: Schoonzigt
provincie Noord-Holland  vertrekpunt eindpunt NS Naarden-Bussum - NS Hilversum-Mediapark  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 5
 
Reactie Ingrid van S. (organisator / kaartlezer)  (20-11-2021)
We wandelden met een klein gezelschap en dat was eigenlijk erg leuk. Aan het begin van de wandeling liepen we vast bij de brug over de A1, ik was vergeten dat het verkeer daar omgelegd is. Maar we vonden de route al snel terug en daarna verliep het allemaal vlot. Mooie, afwisselende tocht die ik in de bloeitijd van de hei nog wel eens op de agenda ga zetten. Het was heerlijk weer. Dank jullie wel voor jullie prettige gezelschap!
 
Reacties deelnemers
Willeke den D. (21-11-2021)
Ingrid . Heel erg bedankt voor het organiseren van deze mooie wandeling. We waren met een klein groepje waar door je nu ook de gelegenheid had om met iedereen een gesprek te voeren. Graag tot een volgende keer ! 
Diana B. (20-11-2021)
Dag Ingrid, wat weer een mooie herfst wandeling met zon mooie herfstkleuren veel afwisseling. Hopelijk smaakte de Boeuf bourguignon extra lekker na deze wandel dag. 
Joss S. (19-11-2021)
Beste Ingrid, fijn om aan jouw Schoonzigt-wanding mee te kunnen "doen". Veel heidevelden, nog veel meer gevallen blaadjes, lekker vlot tempo zodat wij tegen half vier weer opt station waren. Ingrid dank voor jouw organiseren, Diana, Petra en Willeke fijn dat jullie meewandelden. Fijn weekend, Joss... 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen