Zaterdag
20-11-2021 10:30
Reacties: Maaspark, Het Sohr en Schuitwater
provincie Limburg  vertrekpunt eindpunt Broekhuizen (rondwandeling)  afstand 15  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (23-11-2021)
Het was vandaag weer een mooie wandeling. We liepen al snel in het Maaspark waar we liepen langs/over stapstenen en langs waterplassen. Daarna liepen we door het Sohr, een oude Maasarm, We liepen over kronkelende graspaden langs graslanden, rietvelden en broekbossen. Na een mooie populierenlanen kwamen we aan bij de molen Theodorus waar we de horecastop hebben gehouden. Na een laatste passage over stapstenen in het Sohr gingen we weer een stukje door het bos en boerenland. Daarna door buurtschap Gun en via een lange zandweg tussen de velden naar buurtschap Osterbos, daarna nog een stukje door natuurgebied Schuitwater met slingerende paadjes door bos en langs heide, het laatste stuk was een pad langs de molenbeek en toen waren we weer snel op het punt waar we gestart waren.

Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Pieter-Paul G. (23-11-2021)
Het was een mooie, fijne wandeling. Met heel veel vogels. Meerkoeten, aalscholvers, reigers, zwanen en een ooievaar. Bedankt allemaal, tot de volgende keer. 
Netty van C. (23-11-2021)
Het was vandaag een heerlijke en afwisselende wandeling in een leuk gezelschap. We hadden ook goed weer en leuke pauze bij de molen. Ik heb nieuwe paden in dit gebied gezien, wat zo fijn is als je met wisselende organisatoren loopt. Paul heel erg bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor de gezellige sfeer tijdens het wandelen. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Netty 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen