Zaterdag
27-11-2021 10:30
Reacties: Nijendal, Oud en Nieuw Rande en De Haere
provincie Overijssel  vertrekpunt eindpunt NS Olst (rondwandeling)  afstand 19  aantal deelnemers op dit moment 8
 
Reactie Paul H. (organisator / kaartlezer)  (28-11-2021)
Vanaf het station liepen we al snel Olst uit langs het spoor en langs het project de Aardehuizen, daarna het spoor over. Hierna liepen we landgoed Groot Hoenlo in met kasteel Groot Hoenlo, daarna liepen we door landgoed t Nijendal met paden door het bos en langs de bosrand. Daarna een stukje door nieuwe natuur langs de Zandwetering, een graspad tussen de rietvelden. Daarna liepen we Diepenveen in om langs de kerk te komen en weer een stukje door het bos te wandelen, daarna zijn we naar het hotel Gaia gelopen om een lekkere horecastop te houden. Daarna liepen we door landgoed Rande over kronkelpaadjes langs vijvers, daarna liepen we over terrein van boerderij de Kleine Wildenberg. Daarna liepen we door de bossen van kasteel de Haere en het kapellebos, ook weer een mooi wandelgebied. In het laatste deel passeerde we nog enkele bunkers van de Ijssellinie omd daarna via de dijk Olst weer in te lopen, hierna waren we al weer snel bij het station.

Iedereen bedankt voor vandaag en tot een volgende keer.
 
Reacties deelnemers
Loes van der V. (27-11-2021)
Wat hebben we een prachtige wandeling gelopen, een uurtje wat miezer maar daarna werd het droog, heerlijk om met deze temperatuur door te stappen. Bijzondere horeca: het mooie sfeervolle hotel Gaia…allemaal aan de taart of soep! Al met al vond ik het een fijne dag met aardige wandelmaatjes. Paul, bedankt voor de organisatie en graag tot een andere keer..deze wandeling mag van mij in de herhaling en het vechtdal ….tuurlijk doen! 
Joke H. (27-11-2021)
Dank je wel Paul voor de schitterende wandeling rond Olst. En met trots kan ik meedelen dat het mijn looptempo ook ten goede kwam.😊 Allemaal bedankt voor de heerlijke dag groet Joke 

Carpoolen, voorpret of even laten weten wat je vond van de tocht?
Plaats een bericht (alleen voor deelnemers)


terug

deze pagina is zichtbaar voor alle bezoekers van de site www.dewandelsite.nl

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen